به گزارش «نماینده» مهدی اسماعیلی در مورد سرگردانی دانشجویان در خصوص نحوه آموزش دانشگاهها در این ترم که به دلیل بحران شیوع کرونا به صورت مجازی صورت گرفت، گفت: شیوع کرونا در تمام سطوح تاثیرگذار بود و سیستم آموزشی کشور نیز از این امر مستثنی نبود، بنابراین ناچار بودیم که مدارس و دانشگاهها را مدتی تعطیل کنیم، چرا که سلامت عمومی نسبت به سایر موضوعات اولویت دارد.
چرا آموزش مجازی برای دانشجویان مثمر ثمر واقع نشد؟
نماینده مردم میانه در مجلس یازدهم ادامه داد: دانشجویان در پی برگزاری کلاسها به صورت مجازی با مشکلاتی مواجه شدند، چرا که در گذشته روی این روش کار نشده بود، بنابراین بیتوجهی به زیرساختها و عدم وجود امکانات مورد نیاز برای اجرای این طرح با وجود پهنای باند موجود اینترنت پاسخگو نیست.
وی تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا فرصتی را ایجاد کرد که باید از آن برای بهبود وضعیت در آینده استفاده کنیم، به ویژه در سیستم آموزشی ارائه خدمات در فضاهای حقیقی و مجازی به صورت توامان مورد توجه قرار گیرد.
اسماعیلی یادآور شد: البته هیچ نوع روش آموزشی نمیتواند جایگزین مناسبی برای آموزش حضوری باشد، اما در شرایط اضطراری استفاده از روش آموزش مجازی امری اجتنابناپذیر میشود منوط بر اینکه زیرساختهای لازم را جهت اجرای صحیح آن فراهم کنیم.
وی اظهار کرد: ارائه خدمات آموزشی به روش مجازی، دانشجویان را با مشکلات عدیدهای مواجه کرد به ویژه آنها که در روستاها و مناطق محروم ساکن بودند و به اینترنت دسترسی نداشتند، آن هم در شرایطی که ترم در حال اتمام است و آزمونها بر اساس آنچه اساتید در فضای مجازی ارائه دادهاند، برگزار خواهد شد.
نماینده مردم میانه در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: بیتردید نحوه ارائه خدمات آموزشی در این ترم، آسیب جدی به نظام آموزشی وارد میکند، بنابراین برای ممانعت از تکرار این قبیل مشکلات لازم است مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برنامهریزیهای لازم را انجام داده و کم و کاستیهای این روش آموزشی را برطرف کنند.
نظر شما